NetSupport School v12.65.01

von | 05.07.2019

Programmname
Für welches Programm wurde ein Update veröffentlicht?
Ab sofort steht das Programm NetSupport School von NetSupport in der Version v12.65.01 zur Verfügung.
25.06.2019 => Releasedatum Hersteller
05.07.2019 => Releasedatum ProSoft
Lizenzinfo
Sind besondere Hinweise bzgl. der Lizenz zu beachten?
Bei dieser Version handelt es sich um ein Minor Release und somit ist kein neuer Lizenzschlüssel notwendig.
Diese Version kann mit einem Lizenzkey v12.50 verwendet werden
Releasenote
Liegt eine Releasenote vor?
Eine offizielle Releasenote des Herstellers liegt uns leider nicht vor.
Bug Fixes
Welche Probleme wurden gelöst?
  • Fixed a slow response time issue when sending out assessments to students over a Wi-Fi connection.
  • Fixed a ClassLink periodic synchronization problem where the wrong data was being supplied to the gateway.
  • Resolved issue where Tutor would crash when ending one class and starting another when using certain environments.
  • Fixed an issue with iPad students where the thumbnail would go blank after a show was ended
  • Resolved a tech console issue which means hyphens can now be used within commands when performing a remote PowerShell to student machines.
  • Resolved a crash when Tutor refreshes a class which has a name containing over 40 characters.
  • Resolved an issue where students were not presented if Monitor Mode was made the default view at the Tutor.
Neue Funktionen
Welche neue Funktionen stehen zur Verfügung?
  • NEW Google Classroom SIS Integration to allow Teachers to connect to students via pre-populated class lists. Additionally Tutors can choose to display student photos in the Tutor interface in place of student icons.
Extrainfo
Welche zusätzlichen Informationen gibt der Hersteller?
Hinweis
Beachten Sie bitte folgende, ergänzenden Hinweise.
Download