Opswat MetaDefender Vault v1.4.0

von | 22.11.2019

Programmname
Für welches Programm wurde ein Update veröffentlicht?
Ab sofort steht das Programm MetaDefender Vault von OPSWAT in der Version v1.4.0 zur Verfügung.
20.11.2019 => Releasedatum Hersteller
22.11.2019 => Releasedatum ProSoft
Lizenzinfo
Sind besondere Hinweise bzgl. der Lizenz zu beachten?
Bei dieser Version handelt es sich um ein Minor Release und somit ist kein neuer Lizenzschlüssel notwendig.
Diese Version kann mit einem Lizenzkey verwendet werden
Bug Fixes
Welche Probleme wurden gelöst?
  • Invalid file expiration value
    Using zero as a value for file expiration would cause uploads to fail
Neue Funktionen
Welche neue Funktionen stehen zur Verfügung?
  • Vault to Vault
    This enhancement makes it possible to transfer files and folders from a Vault server to another
  • Two-stage supervisor approval
    By enabling two-stage supervisor approval, a user will require two votes before a file can be approved
  • More information about files
    It is now possible to see more information about files by enabling more columns like ‘Upload Date’
  • Cancel MD Core scan on failure
    When a failure or a timeout occurs, the scan is canceled so that resources can be freed
Extrainfo
Welche zusätzlichen Informationen gibt der Hersteller?

MetaDefender Vault 1.4.0 is a feature release primarily focused on enhancements and bug fixes